Kladblog's game corner


Speel de leukste games direct online!

Play Kladblog's Poker game>

In de Kladblog.com poker room kunnen spelers genieten van een geheel nieuwe poker ervaring. De gratis casual online spel combineert alle opwinding en de strategie van Texas Hold 'em met avatars die kunnen worden aangepast en sociale elementen die zich uitstrekken tot ver buiten de poker spel zelf. Speel met oude en nieuwe vrienden van over de hele wereld, chatten met hen en wisselen geschenken voor nooit eindigende plezier. Speel Goodgame Poker!


Speel Goodgame Empire


Wordt de heer van een kasteel en zet uw kleine fort in de hoofdstad van het hele koninkrijk in dit spannende online strategie spel. oprichting van een machtig leger om je rijk te verdedigen en uit te breiden je territorium. Smeden van allianties met andere spelers wereldwijd om je vijanden te verpletteren, en word de enige heerser van een machtig rijk. Speel Goodgame Emire!

Speel Big Farm


Vergeet alle boerderijspelletjes die je tot op heden hebt gespeeld. Tijd om al je boeren skills in te zetten om de boerderij van oom George aan te pakken en op te knappen: zorg voor de dieren, pland gewassen, zorg voor de oogst en maak nieuwe producten. Een boerderijgame zoals je hem misschien wel kent, maar deze is veel leuker om te spelen! Speel Big Farm