NIET SCHADELIJK / ALLE LEEFTIJDEN  LET OP MET KINDEREN TOT 6 JAAR  LET OP MET KINDEREN TOT 12 JAAR  LET OP MET KINDEREN TOT 16 JAAR  GEWELD  ANGST  SEKS  DISCRIMINATIE  DRUGS GEBRUIK  GROF TAALGEBRUIK    
Disclaimer

Alle content op kladblog.com moet met een glimlach worden gelezen. De beheerders van kladblog.com worden niet gehinderd door enige kennis van journalistiek, lees de geplaatste stukken daarom ook met dat gegeven in je achterhoofd. De artikelen worden geschreven vanuit een sterk gekleurde mening van de betreffende beheerder, deze meningen kunnen zelfs van dag tot dag sterk verschillen. Kladblog.com pretendeert op geen enkele wijze dat de informatie die wordt aangeboden op waarheid berust.

Kladblog.com aanvaard dan ook geen enkele aansprakelijkheid, direct of indirect, veroorzaakt door het gebruik van KladBlog.com, noch voor het gebruik van informatie op haar site. Ook kan kladblog.com niet verantwoordelijk worden gehouden voor reactie's (al dan niet auteursrechtelijk beschermd) die zijn geplaatst in de reactie's.